נכון שמתחשק לכם כנפיים לארוחת הצהריים? ידענו! בואו להכין כנפיים פריכות בזיגוג מבריק של חרדל, סילאן וצ'ילי
מרכיבים:
500 גרם כנפיים, נקיות וחצויות
2 כפות קמח / קורנפלור
1/2 כפית מלח
לזיגוג:
1/4 כוס (60 גרם) חרדל דיז'ון גרגרים
1/4 כוס סילאן
2-3 כפות רוטב צ'ילי
2-3 כפות מים
1/4 כפית מלח
להגשה:
חופן שומשום
אופן הכנה:
- מחממים תנור ל-200 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מערבבים בקערה את הקמח והמלח, טובלים את הכנפיים ומסדרים על גבי התבנית.
- אופים כ-45 דקות, הופכים לצד שני כל 15 דקות.
- מכינים את הזיגוג: שמים את כל המרכיבים במחבת עמוקה, מערבבים ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים את הכנפיים האפויות למחבת ומקפיצים במשך כמה דקות, עד שהן מזוגגות מכל הצדדים.
- מפזרים מעל את השומשום ומגישים.