טרטר סלמון וגבינת טרטר בטעם שום ועשבי תיבול
במקום לשלם המון על מנה של מסעדה, לחפש חניה ולהשקיע שעות על בחירת הבגדים, שימו על עצמכם את הפיג’מה ובואו ללמוד איך להכין טרטר סלמון מושלם לפחות כמו במסעדת גורמה.
מצרכים:
150 גרם גבינת טרטר עם עשבי תיבול – הגבינות של נני
400 גרם פילה סלמון טרי מאוד, ללא עצמות
1 תפוח ירוק
2 בצלי שאלוט
2 ליים או לימון
1/2 צרור עירית
3-4 כפות שמן זית
מלח ופלפל
אופן הכנה:
– קוצצים את העירית לטבעות קטנות ומעבירים לקערה.
– סוחטים את הלימונים מעל העירית ומערבבים.
– קוצצים את הסלמון לקוביות בגודל 1 ס”מ ואת השאלוט והתפוח לקוביות קטנות מאוד.
– מערבבים את הסלמון עם הסאלוט והתפוח, ממליחים, מפלפלים ומוסיפים 3-4 כפות ממיץ הלימון עם העירית. ממליחים ומפלפלים.
– מניחים מעל הטרטר כמה כפות מהגבינה ומגישים.