טורטליני במילוי ארטישוק וגבינות
מנה של מסעדה בבית – בואו ללמוד איך להכין טורטליני במילוי גבינות וארטישוק שאפשר גם להקפיא ולחמם בכל רגע שרוצים
מצרכים:
לבצק:
חצי ק”ג קמח פסטה
5 ביצים
1 כף שמן זית
מלח
למילוי:
1 צנצנת ארטישוק משומר קטן
1 ריקוטה
חצי כוס פרמזן
קליפת לימון מגורדת
2 שיני שום כתושות
מלח, פלפל
לרוטב:
100 גרם חמאה מלוחה
10 עלי מרווה
הוראות הכנה:
מתחילים עם הבצק:
-שמים כל חומרי הבצק במעבד מזון ומערבלים לבצק קשה.
-קוצצים את הארטישוק במעבד מזון ומערבבים עם שאר חומרי המילוי
-מרדדים את הבצק במכונת פסטה לעלה דק וקורצים עיגולי בצק.
-ממלאים את עיגולי הבצק בתערובת המילוי ומקפלים.
-מבשלים במי מלח.
-שמים מחבת גדולה עם חמאה ומרווה וכשהיא חמה מערבבים אליה את הטורטליני המבושלים.
מתכון: ישראל אהרוני
צילום: נועם פריסמן