הגבינות של נני
טוסט קרואסון

טוסט קרואסון

מצרכים ל-2 מנות:

2 קרואסונים

חצי כוס גבינת קשקבל הגבינות של נני

2 עגבניות

2 כפות פסטו

2 ביצים

 

אופן הכנה:

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות.
  2. פורסים את הקרואסונים לרוחבם.
  3. מגררים על פומפייה את גבינת הקשקבל.
  4. פורסים את העגבניות לפרוסות דקות.
  5. מורחים עליהם פסטו, מפזרים עליהם גבינה מגוררת ומניחים פרוסות עגבנייה.
  6. אופים בתנור החם 10 דקות ומגישים חם.
  7. בינתיים, מטגנים במחבת 2 ביצי עין עד שמוכנות. מניחים על הקרואסון החם ומגישים.

 

מתכון: תמרה אהרוני

 

Scroll to top