טוסט קרואסון
מצרכים ל-2 מנות:
2 קרואסונים
חצי כוס גבינת קשקבל הגבינות של נני
2 עגבניות
2 כפות פסטו
2 ביצים
אופן הכנה:
- מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות.
- פורסים את הקרואסונים לרוחבם.
- מגררים על פומפייה את גבינת הקשקבל.
- פורסים את העגבניות לפרוסות דקות.
- מורחים עליהם פסטו, מפזרים עליהם גבינה מגוררת ומניחים פרוסות עגבנייה.
- אופים בתנור החם 10 דקות ומגישים חם.
- בינתיים, מטגנים במחבת 2 ביצי עין עד שמוכנות. מניחים על הקרואסון החם ומגישים.
מתכון: תמרה אהרוני