טוסט עם גבינת בורסאן וצ’דר עם שומר צלוי
מעט עבודה והשקעה בשתי גבינות איכות — כך הופכים את הטוסט המוכר לעייפה לארוחת ערב מפנקת.!
חומרים ל-4 טוסטים:
8 פרוסות לחם קסטן
150 גרם)1 חבילה) גבינת בורסאן שום ועשבי תיבול
8 פרוסות גבינת צ’דר כתומה
לשומר צלוי:
1 שומר גדול פרוס דק בעזרת מנדולינה
שמן זית
2 כפות מייפל איכותי
מלח ופלפל שחור גרוס
• מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
• מסדרים פרוסות שומר בשכבה אחת, מזלפים שמן זית, מייפל ומתבלים במלח ופלפל שחור גרוס,
אופים 15-10 דקות להזהבה. מצננים.
• מורחים 4 פרוסות לחם בגבינת בורסאן ומניחים 2 פרוסות צ’דר ופרוסת שומר על כל פרוסה. סוגרים בשאר פרוסות הלחם וקולים בטוסט כ-3 דקות עד שהצ’דר נמסה. מגישים מיד.
קרדיט: מגזין על השולחן