הגבינות של נני
טבעות בצל עם גבינה

מצרכים

 

בצלים:

  • 3 בצלים לבנים, קלופים
  • שמן לטיגון עמוק
  • 6 פרוסות גבינת קשקבל הגבינות של נני

בלילה:

  • 1 כוס (140 גרם) קמח תופח
  • 3 כפות (30 גרם) קורנפלור
  • 1/2 כוס מים
  • 1/4 כפית מלח
  • 1 קורט פלפל
  • 1 קורט שבבי צ’ילי
  • 1 כוס פירורי פנקו

רוטב:

  • 1 צנצנת מיונז Maille
  • 1 כף חרדל דיז’ון Maille
  • 2 כפות קטשופ
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 1/4 כפית מלח
  • 1 קורט פלפל שחור

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים את השמן לטיגון עמוק.
  2. פורסים את הבצל לטבעות רחבות ומפרידים אותן אחת מהשנייה. חותכים את הגבינת קשקבל לרצועות ברוחב הטבעות.
  3. מניחים טבעת בצל קטנה בתוך טבעת גדולה יותר, ובניהן משחילים רצועת גבינה.
  4. מערבבים את חומרי הבלילה לתערובת סמיכה.
  5. טובלים את הטבעות הממולאות בבלילה ולאחר מכן בפנקו.
  6. מטגנים בשמן עד להזהבה.
  7. מכינים את הרוטב: מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ומניחים בצד.
  8. מגישים את טבעות הבצל לצד הרוטב.

 

מתכון: ישראל אהרוני

צילום: נועם פריסמן

Scroll to top
X