מצרכים
בצלים:
- 3 בצלים לבנים, קלופים
- שמן לטיגון עמוק
- 6 פרוסות גבינת קשקבל הגבינות של נני
בלילה:
- 1 כוס (140 גרם) קמח תופח
- 3 כפות (30 גרם) קורנפלור
- 1/2 כוס מים
- 1/4 כפית מלח
- 1 קורט פלפל
- 1 קורט שבבי צ'ילי
- 1 כוס פירורי פנקו
רוטב:
- 1 צנצנת מיונז Maille
- 1 כף חרדל דיז'ון Maille
- 2 כפות קטשופ
- 2 כפות רסק עגבניות
- 1/4 כפית מלח
- 1 קורט פלפל שחור
אופן ההכנה:
- מחממים את השמן לטיגון עמוק.
- פורסים את הבצל לטבעות רחבות ומפרידים אותן אחת מהשנייה. חותכים את הגבינת קשקבל לרצועות ברוחב הטבעות.
- מניחים טבעת בצל קטנה בתוך טבעת גדולה יותר, ובניהן משחילים רצועת גבינה.
- מערבבים את חומרי הבלילה לתערובת סמיכה.
- טובלים את הטבעות הממולאות בבלילה ולאחר מכן בפנקו.
- מטגנים בשמן עד להזהבה.
- מכינים את הרוטב: מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ומניחים בצד.
- מגישים את טבעות הבצל לצד הרוטב.
מתכון: ישראל אהרוני
צילום: נועם פריסמן