הגבינות של נני
הנשנוש האולטימטיבי – מיני פיצות קישואים בלי טיפה אחת של קמח

מצרכים:
2-3 זוקיני גדולים או קישואים
1 צנצנת רוטב עגבניות לפיצה
1 חבילה צ’דר לבנה, הגבינות של נני
זיתים שחורים או ירוקים פרוסים
גרגירי תירס
2-3 כפות שמן זית או תרסיס שמן

אופן הכנה:
– חותכים את הזוקיני לפרוסות בעובי 1 ס”מ ומברישים במעט שמן זית או משמנים בעזרת תרסיס שמן. מניחים על תבנית תנור עם נייר אפייה.
– אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 10 דקות. עדיף להפוך באמצע.
– מוציאים, מניחים כף רוטב על כל פרוסת זוקיני, מפזרים צ’דר מגורדת ותוספות שאוהבים ומחזירים לתנור ל-5 דקות רק עד שהצ’דר נמסה ומזהיבה מעט.
– מגישים חם חם.

Scroll to top
X