הגבינות של נני
גראטן קישואים וגבינת טרטר

גראטן קישואים וגבינת טרטר

גרסה מיוחדת לגראטן הקלאסי – במקום תפוחי אדמה שמים קישואים, בצל מטוגן, גבינות וצנוברים ויש מאפה נהדר לארוחת ערב. 8 דקות בתנור וזה מוכן!

מצרכים:
250 גרם גבינת טרטר עם עשבי תיבול – הגבינות של נני
800 גרם קישואים
1 בצל לבן, קלוף
60 גרם צנוברים
4 כפות חלב
3 כפות שמן זית
1 כפית עלי טימין

אופן הכנה:
– חותכים את הקישואים לפרוסות דקות ומטגנים בשמן זית עד הזהבה. מוציאים לקערה בצד.
– קוצצים לקוביות את הבצל ומטגנים בשמן זית עד ריכוך.
– בסיר קטן שמים את החלב ומוסיפים את הגבינה. מערבבים היטב.
– בתבנית קיש או פיירקס מניחים שכבה של קישואים ומפזרים מעל 1/2 מכמות הבצל.
– מפזרים צנוברים ומעט טימין וחוזרים שוב על השכבות.
– שופכים את רוטב הגבינות על הגראטן ואופים בתנור שחומם מראש ל-210 מעלות במשך 8 דקות.

 

Scroll to top
X