הגבינות של נני
גאלט גבינות ועגבניות שרי

מרכיבים לפאי בקוטר 20-22 ס”מ:

1/2 בצק פריך מלוח מוכן, מופשר לפי הוראות היצרן

160 גרם (1 חבילה) גבינת סנט מור

200 גרם (1 חבילה) גבינת קשקבל הגבינות של נני, מגוררת

14 עגבניות שרי צבעוניות, חצויות

שמן זית לשימון

1/4 כפית מלח

1/8 כפית פלפל שחור גרוס

להברשה:

1 ביצה, טרופה

להגשה:

עלי בזיליקום טריים

 

 

אופן הכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. פותחים את הבצק על גבי משטח העבודה, מרדדים מעט וקורצים עיגול בקוטר כ-25 ס”מ.
  3. מערבבים בקערה את שני סוגי הגבינות.
  4. מורחים את תערובת הגבינות במרכז הבצק ומשאירים שוליים נקיים לקיפול.
  5. שמים בקערה את העגבניות, בוזקים מעט שמן זית, מפזרים מלח ופלפל ומערבבים.
  6. מניחים את העגבניות מעל תערובת הגבינות ומקפלים את שולי הבצק על המלית.
  7. מברישים את שולי הגאלט בביצה.
  8. אופים 20-25 דקות, או עד שהבצק מזהיב.
  9. מפזרים מעל את עלי הבזיליקום ומגישים.
Scroll to top
X