מצרכים:
- 1 חבילה בצק עלים איכותי, מופשר על פי הוראות היצרן
- 1 צנצנת רוטב פיצה מוכן
- 1 קופסת שימורים זיתים ירוקים או שחורים, פרוסים
- 150 גרם גבינת קשקבל
- 150 גרם גבינת גאודה
- 100 גרם קרעי מוצרלה או חתיכות קממבר בגודל 1 ס”מ
אופן הכנה:
- חותכים את הבצק למלבן ומורחים רוטב פיצה.
- מפזרים גבינות וזיתים משני הצבעים ופורסים את המלבן לרצועות.
- מגלגלים כל רצועה לשבלולים ומניחים בתבנית עגולה.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד הזהבה.