הגבינות של נני
ארנצ’יני פטריות ברוטב שמנת

מצרכים ל 2- מנות:

1 חבילה ארנצ’יני פטריות (6 יח’)

500 מ”ל שמנת מתוקה 38%

1 שן שום כתושה

מלח

פלפל שחור גרוס

קורט אגוז מוסקט טחון

חופן פרמז׳ן מגורד

שמן חמניה/סויה/קנולה לטיגון

אופן ההכנה:

  1. בסיר קטן מביאים לרתיחה שמנת מתוקה, שום ומעט מלח.
  2. מצמצמים את השמנת תוך בעבוע עדין להסמכה כ 5 דקות.
  3. טועמים ומתקנים טעמים עם מלח ואגוז מוסקט.
  4. מניחים את הסיר בצד.
  5. בסיר טיגון קטן ועמוק מחממים שמן (גובה השמן צריך להיות כ 4 ס”מ)
  6. כשהשמן חם מניחים את כדורי הארנצ’יני בשמן בזהירות בעזרת כף.
  7. מטגנים עד להזהבה יפה ושחומה של כל הארנצ’יני.
  8. מוצאים לנייר סופג ומניחים בצד.
  9. מחזירים את סיר הרוטב לאש, מביאים לרתיחה, מוסיפים את הפרמז׳ן ומערבבים היטב.
  10. מכבים את האש
  11. מוזגים את הרוטב לצלחת פסטה עמוקה.
  12. מניחים את הארנצ’יני המטוגן בתוך הרוטב (הכדור אמור להיות חציו בתוך הרוטב וחציו מחוץ לרוטב) מפזרים פלפל שחור מלמעלה בנדיבות.
Scroll to top
X