הגבינות של נני
ארנצ'יני – כדורי אורז מטוגנים במילוי גבינות

אחת המנות האיטלקיות הכי פופולריות בעולם היא הארנצ'יני, כדורים פריכים של אורז במלית גבינות. מטגנים ומגישים בליווי רוטב עגבניות כפתיח מושלם לכל ארוחה

מצרכים:

  • 3 כוסות אורז עגול, מבושל ודבי
  • 1/2 שקית גבינת צ'דר הגבינות של נני, מגוררת
  • 1/2 חבילה גבינת גאודה הגבינות של נני, מגוררת
  • 1 חבילה גבינת חלומי הגבינות של נני
  • 1/2 כוס קמח
  • 1 ביצה, טרופה
  • 1 כוס פירורי פנקו או פירורי לחם
  • שמן לטיגון עמוק
  • 1 צנצנת רוטב עגבניות מוכן

אופן הכנה:

 

  •  חותכים את גבינת החלומי לקוביות בגודל 1.5 ס"מ.
  • לוקחים כמות בגודל של כדור פינג פונג מהאורז ומשטחים ביד לצורת פיתה. מניחים באמצע מעט גבינת גאודה מגוררת ומעט
  • גבינת צ'דר מגוררת ובאמצע מניחים קוביית חלומי. סוגרים היטב לצורת כדור עגול.
  • טובלים כל כדור בקמח, ביצה ופירורי לחם.
  • מטגנים בסיר עם שמן עמוק רותח עד הזהבה ומוציאים לנייר סופג.
  • בצלחת הגשה יוצקים רוטב עגבניות, מניחים מעל את הארנצ'יני ומגישים חם.

 

צילום: נמרוד סונדרס

Scroll to top