הגבינות של נני
ארנצ’יני גבינות ברוטב עגבניות חלק

מצרכים ל 2- מנות:

1 חבילה ארנצ’יני גבינות (6 יח’)

400 גרם עגבנות מרוסקות (פולפה)

2 כפות שמן זית

1/2 בצל קטן קצוץ דק

1 שן שום כתושה

1 כפית סוכר

מלח

פלפל שחור גרוס

מעט עלי בזיליקום לקישוט

שמן חמניה/סויה/קנולה לטיגון

 

אופן ההכנה:

  1. בסיר קטן מחממים שמן זית ומטגנים עד להזהבת הבצל והשום.
  2. מוסיפים עגבניות מרוסקות, סוכר, מלח ופלפל שחור.
  3. מביאים הכל לרתיחה. מנמיכים לאש קטנה ומבשלים 20 דקות.
  4. בסיום טוחנים את הרוטב היטב בעזרת טוחן מוט ומסננים דרך מסננת דקה.
  5. מחזירים את הרוטב המסונן לסיר ומניחים את הסיר בצד.
  6. בסיר טיגון קטן ועמוק מחממים שמן (גובה השמן צריך להיות כ 4 ס”מ)
  7. כשהשמן חם מניחים את כדורי הארנצ’יני בשמן בזהירות בעזרת כף.
  8. מטגנים עד להזהבה יפה ושחומה ש ל כל הארנצ’יני.
  9. מוצאים לנייר סופג ומניחים בצד.
  10. מחזירים את סיר הרוטב לאש, מביאים לרתיחה.
  11. מכבים את האש.
  12. מוזגים את הרוטב לצלחת פסטה עמוקה.
  13. מניחים את הארנצ’יני המטוגן בתוך הרוטב (הכדור אמור להיות חציו בתוך הרוטב וחציו מחוץ לרוטב) מפזרים את עלי הבזיליקום על הרוטב.
Scroll to top
X