הגבינות של נני
רביולי פטריות ופרמז׳ן ברוטב שמן זית, פטריות צלויות ובזיליקום

מצרכים ל 4- מנות:

2 חבילות רביולי פטריות ופרמז’ן  (800 גרם)

4 כפות שמן זית

400 גרם פטריות שמפיניון או פורטובלו פרוסות

2 שיני שום פרוסות

חופן גדול של עלי בזיליקום טרי

מלח

פלפל שחור גרוס

 

אופן ההכנה:

  1. מרתיחים סיר מים עם מלח בנדיבות לבישול הרביולי.
  2. במחבת רחבה או סוטאז’ מחממים שמן זית עד שחם מאד.
  3. מוסיפים את הפטריות וצולים אותן במחבת החמה עד להשחמה יפה, מתבלים במלח ופלפל.
  4. מוסיפים את השום הפרוס ומערבבים היטב על מנת שהשום לא יישרף.
  5. מוסיפים מחצית מעלי הבזיליקום, מערבבים מעט, מכבים את האש ומניחים בצד.
  6. מבשלים את הרביולי במי המלח למשך 2 דקות.
  7. מעבירים את הרביולי למסננת ולא שוטפים.
  8. מחזירים את המחבת/סוטאז’ לאש גבוהה.
  9. כשהמחבת חמה מאוד מוסיפים את הרביולי, מתבלים במעט מלח ופלפל שחור גרוס ומערבבים בעדינות.
  10. מכבים את האש, מוסיפים את שארית עלי הבזיליקום ומעבירים לצלחות הגשה.

 

Scroll to top
X