קצת על פסטה נונה
המפעל של פסטה נונה הוקם בשנת 2005 במושב דלתון שבגליל העליון, במטרה ליצור פסטה טרייה ומצוננת מרכיבים אמיתיים בלבד, עפ”י ידע איטלקי ארוך שנים. כיום, זהו המפעל המוביל בישראל בתחומו. סוד הטעם של פסטה נונה מתחיל בעובדה שכל הפסטות המיוצרות במפעל הן טריות, ללא חומרים משמרים, מקמח דורום איטלקי ומילוי מירקות ישראלים טריים בלבד. כל הפסטות אינן עוברות בישול, כך שהלקוח בקצה יכול לקבוע את מידת הבישול האהובה עליו. כל הפסטות של “פסטה נונה” משתלבות עם כל רוטב, ומחמיאות לו מבלי לגנוב את ההצגה.
המוצרים שלנו
משקל: 400 גרם.
זמן הכנה: 2 דקות במים רותחים ומומלחים
משקל: 400 גרם.
זמן הכנה: 2 דקות במים רותחים ומומלחים
משקל: 400 גרם.
זמן הכנה: 2 דקות במים רותחים ומומלחים
משקל: 400 גרם.
זמן הכנה: 2 דקות במים רותחים ומומלחים
משקל: 400 גרם.
זמן הכנה: 2 דקות במים רותחים ומומלחים
משקל: 400 גרם.
זמן הכנה: 2 דקות במים רותחים ומומלחים
משקל: 400 גרם.
זמן הכנה: 2 דקות במים רותחים ומומלחים
משקל: 250 גרם.
זמן הכנה: טיגון בשמן עמוק למספר דקות
משקל: 250 גרם.
זמן הכנה: טיגון בשמן עמוק למספר דקות