פריטטה קפרזה עם עגבניות ומוצרלה
27 בJune 2019
Views3177
שי-לי ליפא משדרגת את החביתה ומכינה פריטטה קפרזה עם עגבניות וגבינת מוצרלה בפאלו בניחוח איטלקי. סלט קטן ליד ויש לכם ארוחת ערב קלילה ומהירה
קראו עודשי-לי ליפא משדרגת את החביתה ומכינה פריטטה קפרזה עם עגבניות וגבינת מוצרלה בפאלו בניחוח איטלקי. סלט קטן ליד ויש לכם ארוחת ערב קלילה ומהירה
קראו עודמצרכים: 3 עלי פילו, מופשרים על פי הוראות היצרן חבילה מיני נקניקיות עוף, מופשרות 3-4 כפות שמן זית או תרסיס שמן 4 כפות שומשום להגשה: חרדל סקוויז maille אופן הכנה: – משמנים בעזרת שמן זית ומברשת, או בעזרת תרסיס שמן, עלה פילו וחותכים למלבנים...
קראו עוד