הגבינות של נני
כמו בפיצריות הכי טובות בעולם – פיצה עם נגיסי מוצרלה בניחוח שום

מצרכים לבצק פיצה:
1/2 קילו קמח לבן או קמח לפיצה
1 ו-1/2 כוסות מים פושרים
1 כף סוכר
1 כף שמרים יבשים או 3 כפות שמרים טריים
1/3 כוס שמן זית
1 כפית שטוחה מלח

לתוספות:
1 צנצנת רוטב עגבניות לפיצה
1 חבילה מוצרלה מגורדת הגבינות של נני
2 חבילות בייבי מוצרלה הגבינות של נני
זיתים שחורים או ירוקים פרוסים
1/2 כוס גרגירי תירס
1 בצל סגול, קלוף
3-4 כפות שמן זית
100 גרם גבינת גרנה פדנו
1 כפית אבקת שום

אופן הכנה:
– בקערת מיקסר עם וו לישה שמים קמח, מים, סוכר ושמרים ולשים במשך 3 דקות.
– מוסיפים שמן זית ומלח ולשים במשך 5 דקות נוספות עד שנוצר בצק אלסטי.
– מכסים ומתפיחים במשך שעה עד שהבצק מכפיל את נפחו.
– מחלקים את הבצק ל-2 חלקים ומרדדים כל חלק לעיגול בעובי 1/2 ס”מ.

פיצה
– מעבירים לתבנית תנור עם נייר אפייה בתחתית.
– מניחים בייבי מוצרלה מסביב לפיצה, עם רווחים של 1 ס”מ בין עיגול גבינה לשני, ומקפידים להשאיר 2 ס”מ מהשוליים.

פיצה
– סוגרים עם הבצק שנותר מסביב על המוצרלה ובעזרת האצבע לוחצים בין בייבי מוצרלה אחד לשני כדי שכל אחד מהם יקבל עיטוף סגור של בצק (ראו תמונה).
– במרכז הפיצה מורחים רוטב עגבניות, מפזרים גבינת צ’דר ומעל מפזרים את התוספות שאוהבים.

פיצה פיצה
– מברישים את עיגולי הבצק מסביב בשמן זית, מגרדים מעל מעט גבינת גרנה פדנו ומעט אבקת שום.
– אופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה הכי גבוהה, בטורבו, במשך 10 דקות או עד שהפיצה זהובה מאוד.
– מברישים במעט שמן זית את המאפים הקטנים מסביב ומגישים חם חם.

פיצה

Scroll to top
X