לחם שיפון חמצמץ וסלט ביצים – שילוב טעים ומוכר, אבל כאן מדובר במשהו אחר.
את הסלט משדרגת גבינת בורסאן קרמית בתוספת עירית ובצל שאלוט ואילו גבינת מנצג’ו הספרדית מעשירה את הכריך בטעם עמוק ופיקנטי!
חומרים ל-6 כריכים:
4 עגבניות חתוכות לפרוסות בעובי 1 ס”מ
שמן זית
מלח ופלפל שחור גרוס
6 ביצים קשות, קלופות ומגוררות גס
75 גרם (חצי חבילה) גבינת בורסאן עירית ובצל שאלוט
להרכבה:
12 פרוסות לחם שיפון 100%
60 גרם גבינת מנצ’גו מגוררת
עלי תרד צעירים או בייבי עלים
• מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
• מסדרים פרוסות עגבנייה בתבנית, מזלפים שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. אופים 9-8 דקות עד שהעגבניות מזהיבות היטב.
• מערבבים ביצים קשות עם גבינת בורסאן, מלח ופלפל.
• מורחים 6 פרוסות לחם בתערובת, מניחים 3-2 פרוסות עגבנייה וכמה עלי תרד, מפזרים מנצ’גו מגוררת ומכסים בשאר פרוסות הלחם.
קרדיט: מגזין על השולחן