הגבינות של נני
קרמבל תותים בקרם חלב עם מעדן פרי סנדלפור

קרמבל תותים בקרם חלב עם מעדן פרי סנדלפור

קינוח נפלא בכוסות לאירוח או סתם לפינוק. אם אין תותים אפשר בכל פרי עונתי אחר שאוהבים כמו מנגו, בננות או פירות יער קפואים

 

לקרמבל:

200 גר קמח

100 גר שקדים טחונים

200 חמאה רכה

100 גר סוכר

 

מצרכים

20 תותים בשלים וחצויים

5 כפות סוכר

1 פחית חלב מרוכז

תמצית וניל איכותית

2 מכלים של שמנת מתוקה

סיימן תותים

 

אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים (קמח, שקדים, סוכר חמאה), מפזרים בתבנית אפייה ואופים עד להשחמה.

שמים את התותים החתוכים בקערה וזורים מעליהם את הסוכר ואת המעדן פרי .

מערבבים ושומרים במקרר כ20 דק עד להיווצרות סירופ סמיך ומתקתק בקרקעית הקערה.

הקפצה של הקצפת המוכנה.

מגישים את הקצפת ולצידה את התותים, אבל אם אתם ממש רוצים להשקיע כמוני, אפשר

לסדר את הקרם בכוסות הגשה, לשים מעל את התותים הסירופ שלהם. זורים מעל את

הקרמבל ומגישים.

 

קרדיט: “במטבח עם אמא”, שף אבי ביטון

Scroll to top
X