הגבינות של נני
פסטה 4 גבינות

פסטה 4 גבינות

המנה הכי אהובה ופופולרית מגיעה למטבח שלכם – פסטה 4 גבינות, קרמית ועשירה, שממש פשוט להכין. לא מאמינים? אז הנה לכם המתכון של יונית צוקרמן

פסטה 4 גבינות

מצרכים:
1 חבילת פסטה שאוהבים רצוי פנה
2 מיכלים (500 מ”ל סה”כ) שמנת מתוקה
1/2 כפית מלח
מעט פלפל שחור גרוס
1/4 כפית אגוז מוסקט
100 גרם גבינת ברס בלו
100 גרם גבינת איבריקו
100 גרם גבינת צ’דר
100 גרם גבינת בורסאן
30 גרם גבינת גרנה פדנו מגורדת

פסטה 4 גבינות

אופן הכנה:
– מרתיחים את הפסטה במים מלוחים ומבשלים לפי הוראות היצרן. מסננים.
– שופכים 2 שמנת מתוקה למחבת גדולה ומביאים לרתיחה.
– מוסיפים את הגבינות ומערבבים היטב עד שהכל נמס.
– מוסיפים אגוז מוסקט ופלפל שחור ומערבבים. בודקים אם חסר מלח ואם כן מוסיפים (שימו לב שהגבינות מלוחות).
– מגרדים מעל גבינת גרנה פדנו ומגישים.

פסטה 4 גבינות

Scroll to top
X