הגבינות של נני
מחבת של כרישה ומלא גבינות

4 מנות

מצרכים:

3-4 כרישות גדולות, נקיות וחתוכות בעובי 1 ס”מ

2 שיני שום פרוסות

שמן זית לטיגון

חמאה לטיגון

חופן עלי טימין

100 מ”ל שמנת מתוקה

100 ג’ צ’דר חתוכה לקוביות קטנות

100 ג’ גרנה פדנו מגוררת

100 ג’ ברי לה רוסטיק מפורקת ביד

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. במחבת (שמתאימה גם לתנור וגם להגשה) מחממים מעט שמן וחמאה ומוסיפים טימין ושום. לאחר 2 דקות מוסיפים את הכרישה.
  3. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 35 דקות תוך ערבוב מדי פעם עד שכל הכרישה שחומה, יפה ומתוקה.
  4. מוסיפים את השמנת המתוקה וברגע שהיא רותחת מוסיפים את כל הגבינות.
  5. מכניסים לתנור ל-15 דקות עד שהשחום ומבעבע.

טיפ:

לפני ההכנסה לתנור ניתן להוסיף ביצים על המנה ובעצם להפוך אותה לשקשוקה של כרישה.

Scroll to top
X