הגבינות של נני
לביבות ירק ותפו”א (ערוק) של אהרוני

לביבות ירק ותפו”א (ערוק) של אהרוני

אהרוני מכין לביבות תפוח אדמה והמון פטרוזילה, מהמטבח העירקי, שכיף להגיש בשבת בצהריים

מצרכים:

3 תפוחי אדמה אפויים בנייר כסף (מוכן מראש, חשוב שיהיו חמים)

צרור פטרוזילה

5  בצלים ירוקים

4 כפות קמח

כפית אבקת אפיה

2 ביצים

מלח, פלפל

 

מקלפים תפו”א, מועכים, מעבירים לקערה.

קוצצים דק בצל ירוק ופטרוזיליה ומוסיפים לקערה יחד עם שאר החומרים ומערבבים.

צרים מהתערובת לביבות ומטגנים בשמן זית

 

מומלץ להגשה עם גבינת קשקבל (הגבינות של נני) מגורדת מעל

Scroll to top
X