הגבינות של נני
טורטליני במילוי ארטישוק וגבינות

טורטליני במילוי ארטישוק וגבינות

מנה של מסעדה בבית – בואו ללמוד איך להכין טורטליני במילוי גבינות וארטישוק שאפשר גם להקפיא ולחמם בכל רגע שרוצים


מצרכים:

לבצק:

חצי ק”ג קמח פסטה

5 ביצים

1 כף שמן זית

מלח

 

למילוי:

1 צנצנת ארטישוק משומר קטן

1 ריקוטה

חצי כוס פרמזן

קליפת לימון מגורדת

2 שיני שום כתושות

מלח, פלפל

 

לרוטב:

100 גרם חמאה מלוחה

10 עלי מרווה

 

הוראות הכנה:

מתחילים עם הבצק:

-שמים כל חומרי הבצק במעבד מזון ומערבלים לבצק קשה.

-קוצצים את הארטישוק במעבד מזון ומערבבים עם שאר חומרי המילוי

-מרדדים את הבצק במכונת פסטה לעלה דק וקורצים עיגולי בצק.

-ממלאים את עיגולי הבצק בתערובת המילוי ומקפלים.

-מבשלים במי מלח.

-שמים מחבת גדולה עם חמאה ומרווה וכשהיא חמה מערבבים אליה את הטורטליני המבושלים.

 

מתכון: ישראל אהרוני

צילום: נועם פריסמן

Scroll to top
X