הגבינות של נני
קרואסון‭ ‬עם‭ ‬גבינת‭ ‬קברה‭, ‬ריבת‭ ‬פטל‭ ‬וצ‭'‬ילי‭ ‬

קרואסון‭ ‬האוורירי‭ ‬טומן‭ ‬בחובו‭ ‬שילוב‭ ‬ניגודים‭ ‬מענג‭:‬ גבינת‭ ‬עיזים‭ ‬חצי‭ ‬קשה‭ ‬ומעט‭ ‬מלוחה‭ ‬וריבת‭ ‬פטל‭ ‬מתוקה‭ ‬עם‭ ‬נגיעה‭ ‬חריפה‭.‬

חומרים‭ ‬ל‭-‬4‭ ‬כריכים‭:‬

4 יחידות של קרואסון‭ ‬חמאה‭ ‬איכותי
4 ‬כפות‭ ‬מעדן‭ ‬פרי‭ ‬פטל‭ ‬של‭ ‬סן‭ ‬דלפור‭ ‬
100 ‬גרם‭ ‬גבינת‭ ‬קברה‭ ‬פרוסה‭ ‬
1  ‬פלפל‭ ‬חריף‭ ‬פרוס‭ ‬דק‭ ‬
1  ‬כף‭ ‬קליפת‭ ‬לימון‭ ‬מגוררת‭ ‬
חופן‭ ‬עלי‭ ‬בייבי
מלח‭ ‬ופלפל‭ ‬שחור‭ ‬גרוס
שמן‭ ‬זית‭ ‬

הוראות הכנה:

•‭ ‬חוצים‭ ‬את הקרואסון‭, ‬מורחים‭ ‬מעדן‭ ‬פרי‭ ‬על‭ ‬החלק‭ ‬התחתון‭ ‬ומניחים‭ ‬פרוסות‭ ‬גבינה‭.‬
•‭ ‬מפזרים‭ ‬פרוסות‭ ‬פלפל‭, ‬קליפת‭ ‬לימון‭ ‬ועלי‭ ‬בייבי‭. ‬מזלפים‭ ‬שמן‭ ‬זית‭, ‬סוגרים‭ ‬ומגישים‭.‬

קרדיט: מגזין על השולחן

Scroll to top
X