הגבינות של נני
קנלוני פטריות וגבינות

קנלוני פטריות וגבינות

גבינות: בורסאן, גבינת עיזים בשלה של נני ( כמו סנט מור), גבינה ספרדית, קשקבל, גאודה

מצרכים:
1 חבילה קנלוני
1 בצל גדול, קלוף
כף שמן לטיגון הבצל
1 סלסת פטריות טריות
1 ביצה
100 גרם גבינת בורסאן
200 גרם גבינת עיזים בשלה של נני
200 גרם גבינה ספרדית
50 גרם גאודה
מלח ופלפל
מעט אגוז מוסקט

רוטב:
2 מיכלים שמנת מתוקה
50 גרם גבינת קשקבל

אופן הכנה:

-מחממים תנור לטמפרטורה של 170 מעלות
– קוצצים את הבצל לקוביות ומטגנים עד הזהבה בשמן.
– חותכים את הפטריות לפרוסות ומוסיפים לבצל. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד להתקרר.
– מגרדים את הגבינות הקשות ומערבבים עם הגבינות הרכות. מניחים בצד.
– מוסיפים את הבצל והפטריות לגבינות ומתבלים במעט אגוז מוסקט. מוסיפים ביצה ומערבבים.
– מעבירים את המילוי לשקית זילוף וממלאים כל קנלוני.
– מניחים בתבנית פיירקס ושופכים מעל את השמנת המתוקה עם מעט אגוז מוסקט, מלח ופלפל.
– מגרדים את גבינת הקשקבל ומפזרים מעל.
– עוטפים את התבנית ברדיד אלומיניום ואופים במשך 40 דקות בחום של 170 מעלות.

 

מתכון: אודי ברקן ואושר אידלמן

 

Scroll to top
X