הגבינות של נני
מנגולד מוקפץ ברוטב עגבניות עם שקדים וגבינת ברי

מנגולד מוקפץ ברוטב עגבניות עם שקדים וגבינת ברי

תבשיל שמכינים ב-10 דקות ומשמח את כל המשפחה – מתאים לכם? בואו ללמוד משגב איך לטפל במנגולד

4 כפות שמן זית

2 שיני שום, קצוצות

1 פלפל אדום חריף, חתוך לפרוסות גדולות

2 פלפלים קלויים/ שרופים מראש, מקולפים ופרוסים לפרוסות

400 גרם קוביות עגבניות (שימורים)

5 עלי מנגולד טריים

חופן של עלי בזיליקום טריים

1 חופן של עלי כוסברה, קצוצים גס

מיץ מחצי לימון

1 כוס שבבי שקדים, קלויים

220 גרם גבינת ברי של איסיניי

 

אופן ההכנה:

  • מפרידים את גבעולי המנגולד מעלי המנגולד, וקוצצים את שניהם גס.
  • מחממים שמן זית בסיר גדול ונמוך או במחבת גדולה וגבוהה.
  • מטגנים את הגבעולים של המנגולד, הצ'ילי החריף, הפלפלים הקלויים ושן שום אחת כתושה כ-5 דקות.
  • מוסיפים את קוביות העגבניות, עלי המנגולד, הכוסברה והבזיליקום ומטגנים כ-3 דקות.
  • מסירים את התבשיל מהאש, מתבלים בלימון, מלח ופלפל.
  • מעבירים את התבשיל לצלחת הגשה, מפזרים שקדים קלויים ומשולשי גבינת ברי.

 

Scroll to top
X