הגבינות של נני
כריך‭ "‬רוסי‭" ‬ עם‭ ‬גבינת‭ ‬בורסאן‭ ‬ומנגצ‭'‬גו

לחם‭ ‬שיפון‭ ‬חמצמץ‭ ‬וסלט‭ ‬ביצים‭ – ‬שילוב‭ ‬טעים‭ ‬ומוכר‭, ‬אבל‭ ‬כאן‭ ‬מדובר‭ ‬במשהו‭ ‬אחר‭. ‬את‭ ‬הסלט‭ ‬משדרגת‭ ‬גבינת‭ ‬בורסאן‭ ‬קרמית‭ ‬בתוספת‭ ‬עירית‭ ‬ובצל‭ ‬שאלוט‭ ‬ואילו‭ ‬גבינת‭ ‬מנצג‭'‬ו‭ ‬הספרדית‭ ‬מעשירה‭ ‬את‭ ‬הכריך‭ ‬בטעם‭ ‬עמוק‭ ‬ופיקנטי‭!

חומרים‭ ‬ל‭-‬6‭ ‬כריכים‭:‬
4‭ ‬ עגבניות‭ ‬חתוכות‭ ‬לפרוסות‭ ‬בעובי‭ ‬1‭ ‬ס‭"‬מ‭ ‬
שמן‭ ‬זית‭ ‬
מלח‭ ‬ופלפל‭ ‬שחור‭ ‬גרוס‭ ‬
6‭ ‬ביצים‭ ‬קשות‭, ‬קלופות‭ ‬ומגוררות‭ ‬גס
75‭ ‬גרם‭ (‬חצי‭ ‬חבילה‭) ‬גבינת‭ ‬בורסאן‭ ‬עירית‭ ‬ובצל‭ ‬שאלוט
להרכבה‭:‬
12‭ ‬פרוסות‭ ‬לחם‭ ‬שיפון ‭ ‬100%
60‭ ‬גרם‭ ‬מנצ‭'‬גו‭ ‬מגוררת‭ ‬
עלי‭ ‬תרד‭ ‬צעירים‭ ‬או‭ ‬בייבי‭ ‬עלים‭ ‬

•‭ ‬מחממים‭ ‬תנור‭ ‬ל‭-‬180‭ ‬מעלות‭ ‬ומרפדים‭ ‬תבנית‭ ‬בנייר‭ ‬אפייה‭.‬
•‭ ‬מסדרים‭ ‬פרוסות‭ ‬עגבנייה‭ ‬בתבנית‭, ‬מזלפים‭ ‬שמן‭ ‬זית‭ ‬ומתבלים‭ ‬במלח‭ ‬ופלפל‭. ‬אופים‭ ‬9-8‭ ‬דקות‭ ‬עד‭ ‬שהעגבניות‭ ‬מזהיבות‭ ‬היטב‭. ‬
•‭ ‬מערבבים‭ ‬ביצים‭ ‬קשות‭ ‬עם‭ ‬גבינת‭ ‬בורסאן‭, ‬מלח‭ ‬ופלפל‭. ‬
•‭ ‬מורחים‭ ‬6‭ ‬פרוסות‭ ‬לחם‭ ‬בתערובת‭, ‬מניחים‭ ‬3-2‭ ‬פרוסות‭ ‬עגבנייה‭ ‬וכמה‭ ‬עלי‭ ‬תרד‭, ‬מפזרים‭ ‬מנצ‭'‬גו‭ ‬מגוררת‭ ‬ומכסים‭ ‬בשאר‭ ‬פרוסות‭ ‬הלחם‭.‬

 

קרדיט: מגזין על השולחן

Scroll to top
X