הגבינות של נני
טוסט‭ ‬בורסאן‭ ‬וצ‭'‬דר‭ ‬ עם‭ ‬שומר‭ ‬צלוי‭ ‬

מעט‭ ‬עבודה‭ ‬והשקעה‭ ‬בשתי‭ ‬גבינות‭ ‬איכות‭ ‬‮—‬‭ ‬כך‭ ‬הופכים‭ ‬את‭ ‬הטוסט‭ ‬המוכר‭ ‬לעייפה‭ ‬לארוחת‭ ‬ערב‭ ‬מפנקת‭.!

חומרים‭ ‬ל‭-‬4‭ ‬טוסטים‭:‬
8‭ ‬פרוסות‭ ‬לחם‭ ‬קסטן‭ ‬
150‭ ‬גרם‭ (‬1‭ ‬חבילה‭) ‬גבינת‭ ‬בורסאן‭ ‬שום‭ ‬ועשבי‭ ‬תיבול
8‭ ‬פרוסות‭ ‬גבינת‭ ‬צ‭'‬דר‭ ‬כתומה‭ ‬
לשומר‭ ‬צלוי‭:‬
1‭ ‬ שומר‭ ‬גדול‭ ‬פרוס‭ ‬דק‭ ‬בעזרת‭ ‬מנדולינה‭ ‬
שמן‭ ‬זית‭ ‬
2‭ ‬ כפות‭ ‬מייפל‭ ‬איכותי
מלח‭ ‬ופלפל‭ ‬שחור‭ ‬גרוס

•‭ ‬מחממים‭ ‬תנור‭ ‬ל‭-‬180‭ ‬מעלות‭ ‬ומרפדים‭ ‬תבנית‭ ‬בנייר‭ ‬אפייה‭.‬
•‭ ‬מסדרים‭ ‬פרוסות‭ ‬שומר‭ ‬בשכבה‭ ‬אחת‭, ‬מזלפים‭ ‬שמן‭ ‬זית‭, ‬מייפל‭ ‬ומתבלים‭ ‬במלח‭ ‬ופלפל‭ ‬שחור‭ ‬גרוס‭, ‬
אופים‭ ‬15-10‭ ‬דקות‭ ‬להזהבה‭. ‬מצננים‭.‬
•‭ ‬מורחים‭ ‬4‭ ‬פרוסות‭ ‬לחם‭ ‬בגבינת‭ ‬בורסאן‭ ‬ומניחים‭ ‬2‭ ‬פרוסות‭ ‬צ‭'‬דר‭ ‬ופרוסת‭ ‬שומר‭ ‬על‭ ‬כל‭ ‬פרוסה‭. ‬סוגרים‭ ‬בשאר‭ ‬פרוסות‭ ‬הלחם‭ ‬וקולים‭ ‬בטוסט‭ ‬כ‭-‬3‭ ‬דקות‭ ‬עד‭ ‬שהצ‭'‬דר‭ ‬נמסה‭. ‬מגישים‭ ‬מיד‭.‬

 

קרדיט: מגזין על השולחן

Scroll to top
X